Hladilnik na vrtu

Če imate večkrat piknike doma in ste se naveličali neprenehnega tekanja iz kuhinje na vrt ali obratno, potem je najbolje, da si kar na vrtu omislite hladilnik. Potrebujete le dolg priključek in hladna pijača nas že čaka, da si jo postrežemo kar iz svoje viseče mreže.

Uporabimo lahko star hladilnik, ki bi ga drugače mogoče že odpisali, saj je preglasen ali premalo varčen za nenehno uporabo. Če vas moti njegov neprivlačen izgled, ga lahko prebarvate z vodoodpornimi barvami in ga hkrati še zaščitite pred erozijo.

Namesto starega že odpisanega hladilnika lahko uporabite tudi prenosni hladilnik, ki ga ponavadi uporabljamo pri kampiranju. Slabost teh hladilnikov je, da so manjši in se zato hitro izpraznijo, še posebej, če boste na piknik povabili večje število prijateljev, ki radi popijejo več kot eno pivo. Druga slaba stran prenosniih hladilnikov je tudi ta, da zahtevajo večji finančni vložek.

Odličen za zunanjo postavitev na vrtu pa bo takšen hladilnik, v katerega v trgovinah shranijo sladoled in se ponavadi nahaja pri blagajni. Takšen hladilnik je že sam po sebi primeren tudi za zunanjo uporabo in je odpornejši na neugodne vremenske razmere. V njega bomo lahko spravili zadostne količine hrane in pijače za še tako veliko družino ali vse navihane prijateljice, ki bodo imele sestavine za svoje gin-tonice v privlačni bližini…

 

Preberite tudi

  • Sonce

  • Miza iz soda

  • Peka zelenjave na žaru

  • Čaj