PIKNIK PROSTOR Z PRENOČIŠČI ŠPORTNI PARK BERČICE

1 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 5 (1 votes, average: 2,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.

Naslov: Grabrovec 58

Do 500 oseb.

Dodatna oprema: Elektrika, Sanitarije, Tuši, Spanje, Voda, Žar, Bar/kafe, Hladilnik

Ostale možnosti na lokaciji: Igrala/Igrišča, Travnik, Sprehodi, Animacija

Drugo: Igrisce na umetni travi z razsvetljavo, Balinisce z razsvetljavo, Prenocisca, Blizina reke kolpe, Kolesarjenje, Najem napihljivega igrala, Badminton,odbojka, Zar, pec za peko jagenjcka/odojka, Notranji prostor za zakljucene druzbe do cca 60 ljudi, Rocni nogomet,

Opis piknik prostora

  • Posest Pr Koprčevih, katero sestavljajo apartma v zidanici, notranji prostor za zaključene družbe do cca 50-60 ljudi, park, balin prostor in nogometno igrišče na umetni travi, upravljamo mlada štiričlanska družina.Posest se nahaja neposredno ob priljubljeni pohodniški in kolesarski Urbanovi poti v zavetju cerkvice Sv. Urbana. V neposredni okolici so vinogradniške lege in kostanjev gozd. Neokrnjena narava, ki nas obkroža vam ponuja razgled na našo deželico grozdja in sonca – Belo krajino. Tukaj lahko vsak najde nekaj zase. Tisti, ki si želite spočiti od vsakdanjega hitrega načina življenja, boste pri nas našli svoj mir in tišino. Tisti, ki si želite dneve preživeti bolj aktivno pa imate na voljo različne aktivnosti od kopanja v reki Kolpi, ki je od apartmaja oddaljena le 5 km, ribolova, raftinga na Kolpi, pohodništva, kolesarstva, balinanja, ogleda belokranjskih naravnih znamenitosti in sakralne umetnosti ter muzejev do obiska krajinskega parka Lahinja. Lahko pa se tudi samo razvajate z domačimi belokranjskimi dobrotami.Piknik prostor je primeren tako za večje, kot tudi manjše posamezne skupine in druzine.

 

 

Komentiraj