Pod Fortuno – pri Radovljici

1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5 (1 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.

Naslov: Lancovo

Do 100 oseb.

Dodatna oprema: Sanitarije, Tuši, Spanje, Voda, Žar, Hladilnik

Ostale možnosti na lokaciji: Travnik, Sprehodi

Drugo: Streha v primeru dežja, Možnost kampiranja - šotor, avtodom, Energijski krog, Ognjišče, Laguna v bližini, Solarna elektrika, Teepee - indijanski šotor,

Opis piknik prostora

Pod Fortuno – najem prostora za druženje

 

Zelena oaza v objemu Jelovice je namenjana druženju ob različnih priložnostih.

Pripeljete se lahko z avtom, kolesom, motorjem, avtodomom ali pa pridete peš.

Naš energijski prostor Vam omogoča, da se spočijete od vrveža v službi in se povežete z naravo.

Pod kozolcem toplarjem imamo urejeno kuhinjo z plinskim štedilnikom, prostor za druženje in celo dnevni prostor z velikim kavčom.

Zunaj pa je letna kuhinjo z žarom, umivalnikom in pravo zemljanko. WC je na štrbunk, elektrika pa na solarno energijo.

Da se napolnite z energijo, greste lahko sedet v energijski krog, lahko zakurite ogenj, meditirate ali pa preprosto uživate. Neomejeno možnosti za sprehode, kolesarjenje ali pa namakanje v bližnji laguni reke Lipnice.

Lahko si postavite šotor, če ste večja skupina, lahko organizirate razne delavnice, jogo….. tudi večdnevne, vse v sožitju z naravo.

Možni so pikniki, rojstno dneve zabave, obletnice, poroke, meditacije…. ali pa se samo oglasite na klepet, kavico, čaj, posedite v energijskem krogu in se naužijete svežega zraka.

 

Najemi so možni po dogovoru, lahko cel dan, dan in celo noč do naslednjega dne, lahko samo popoldne ali pa zvečer, odvisno od dogodka, možen tudi večdnevni najem s postavitvijo Vaših šotorov.

Kontakt: info@nikina.eu – 040 804 202

 

Komentiraj