Archives

Prebiotični namaz s papriko

Priprava Rižev oblat namažemo z Natureta namazom s papriko. Serviranje: Dekoriramo z listi solate in svežimi kalčki. Koristno: Natureta namaz vsebuje bistveno manj maščob kot drugi primerljivi izdelki na našem tržišču. Vse maščobe v njem so rastlinskega izvora, zato ne vsebuje holesterola ali sestavin živalskega izvora. Prav tako ne vsebuje konzervansov. Namazu je dodana tudi prebiotična vlaknina inulin, ki vzpodbuja rast koristnih črevesnih bakterij, kar izboljšuje prebavo, deluje ugodno na ...

Preberi več

Pikantni gnjatni zvitki

Priprava Smetano stepemo, primešamo očvrščevalec smetane, hren, skuto in rahlo premešamo. Nadev razporedimo na rezine šunke, zvijemo in postavimo za 30 minut v hladilnik. Serviranje: Okrasimo jih z vejicami majarona.   ...

Preberi več

Nadevana jajca s špinačo

Priprava Jajca skuhamo v trdo (10 minut). Ohlajene olupimo, prerežemo čez pol in nadevamo. Trdo kuhane rumenjake pretlačimo in umešamo špinačo, muškatni orešček, sol, poper, lešnike, pretlačeno skuto.   ...

Preberi več