Piščančja mineštra iz kotlička
Kategorije: Iz kotlička
Priprava
Piščančje meso brez kosti narežemo na manjše koščke. V kotličku segrejemo oljčno olje in meso dobro popečemo z vseh strani. Česen na hitro popražimo in dodamo mešanico zelenjave za mineštro Natureta.
Dodamo še rožmarin, koriander, žlico paradižnikovega koncentrata in pražimo nekaj minut. Zalijemo z vodo, dodamo testenine in lovor. Testenine skuhamo al dente in jih začinimo s poprom in soljo. Postrežemo s kruhom.
Nasvet: Včasih se nam zgodi, da na pikniku nimamo vseh potrebnih pripomočkov. Takrat lahko kose piščančjega mesa prepražimo na malo olja, vendar le nekaj minut. Meso solimo in dodamo že pripravljeno zelenjavno juho Natureta zelenjavna osmica ali Zeljno juho.
Posujemo s sesekljanim peteršiljem ali baziliko in okusna jed je pripravljena!