Oaza Preske

1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.

Naslov: Marijina vas 30a

Do 100 oseb.

Dodatna oprema: Elektrika, Sanitarije, Spanje, Voda, Žar, Hladilnik

Ostale možnosti na lokaciji: Igrala/Igrišča, Travnik, Sprehodi, Animacija

Opis piknik prostora

Piknik prostor OAZA PRESKE

Na idilični lokaciji, oazi sredi gozda v popolni diskretnosti, se nahaja edinstven prostor za druženje v neokrnjeni naravi z družino, prijatelji, sodelavci ali poslovnimi partnerji.
Na več kot 2800 m2 zelenih površin je po vašem okusu mogoče prirediti družabne dogodke vseh vrst, z dodatno postavitvijo začasnih objektov po vaših željah, pa si pričarate nepozabno zabavo v posebnem ambientu neokrnjene narave.

Oaza Preske se nahaja na naslovu Marijina vas 30a, 3273 Jurklošter. Oddaljenost od bližnjih večjih krajev: Celje 32 km, Laško 19 km, Sevnica 21 km. Na sami lokaciji je možnost parkiranja za največ 30 osebnih vozil. Oddaljenost do najbližje trgovine, pošte in okrepčevalnice, v kraju Jurklošter, je 3 km po urejeni makadamski cesti.

 

Najem prostora za piknik – Oaza Preske

Možnost uporabe vseh zunanjih površin za piknik po vaši meri, skupaj z:

Terasa z nadstreškom 100m2; elektrika, tekoča pitna voda, mize in klopi za 70 oseb, razdelilni pult za hrano, pomivalno korito, odprti kamin, žar na oglje, hladilnik, WC
Travnato Igrišče; za razne športne aktivnosti (igre z žogo,… po dogovoru uredimo opremo za vse vrste aktivnosti
Otroška igrala (gugalnice, mini zipline; po dogovoru lahko uredimo tudi druge animacije)
Sprehodi v naravi; bližnjem gozdu ali lokalnih urejenih tematskih poteh (Orionova pot, Pot na sv. Trojico…), po želji lahko tudi z lokalnim vodnikom

Dodatne možnosti:

Možnost prenočitve; Po dogovoru lahko na lokaciji uredimo ležišča tudi za večjo število ljudi.

Ozvočenje; po želji nudimo možnost najema kompletne opreme za ozvočenje.
Žar mojster; po želji in dogovoru lahko uredimo žar mojstra, ki vam bo na lokaciji pripravil jedi po vaših željah.
Ostale storitve; po želji oz. dogovoru vam nudimo vse gostinske, organizacijske ter vse ostale storitve za Vaš dogodek, da boste lahko povsem brezskrbno uživali v druženju s prijatelji ali družino.
Čiščenje prostora; Po zaključku vaše zabave oz. dogodka je potrebno prostor počistiti in odpeljati svoje smeti oz. pustiti prostor v takšnem stanju, kot ste ga prevzeli. V kolikor želite lahko to storimo mi, vendar le ob vnaprejšnjem dogovoru.

Piknik prostor je mogoče najeti za najmanj en dan. To je od 10. ure zjutraj do 8. ure zjutraj naslednjega dne. Ob večdnevnem najemu nudimo popust. Cena po dogovoru.

Informacije in rezervacije:

oaza.preske@gmail.com
031 666 707
031 577 406

Komentiraj