PIKNIK RIBNO – Bled

1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.

Naslov: 32 Izletniška ulica, Ribno, Slovenia

Do 700 oseb.

Dodatna oprema: Elektrika, Internet, Sanitarije, Voda, Žar, Bar/kafe, Hladilnik

Ostale možnosti na lokaciji: Igrala/Igrišča, Travnik, Sprehodi, Animacija

Drugo: ¸NOVO¸ Od Aprila do Septembra se lahko obiskovalci vsak vikend ustavite pri nas in si privoščite odlične dobrote z žara iz naše odprte kuhinje., ¸NOVO¸ PIKNIK KOŠARICA - Ste se odpravili na izlet v Blejski konec in bi se s kosilom pogostili malo drugače? Naročite in prevzemite PIKNIK KOŠARICO dobrot za dva ali pa za celo družino in si kosilo privoščite kjerkoli ... na obali reke Save, v gozdu, na travniku, ob Blejskem jezeru ali na romantični vožnji s čolnom do otoka. Rezervirajte jo vsaj 24 ur pred dogodkom!

Opis piknik prostora

Piknik Ribno se nahaja 5 min od Blejskega jezera v zavetju Rib’nske gore in Taleža. Urejena okjolica in lokacija piknik prostora v objemu narave in stran od avtomobilskega vrveža vas bo navdušila.

Piknik prostor Ribno razpolaga z več odprtimi in pokritimi površinami, velikim prireditvenim prostorom in skupno sprejme do 700 gostov. Kapaciteta notranje galerije s stekleno steno je do 80 oseb, zunanje pokrite terase do 60 oseb, skupaj s postavitvijo belega prireditvenega šotora pa lahko sprejmemo do 300 gostov. Prostor je tako izjemno primeren za organizacijo vseh vrst dogodkov od manjših do večjih zasebnih zabav, podjetniških piknikov in seminarjev v naravi, team buidingov in večjih dogodkov na prostem.

Bar na Pikniku Ribno je odprt vse dni v tednu z izjemo ponedeljka, skozi celo leto. Kuhinja je v polnem razmahu čez vikende in za naročene skupine.

Specializirani smo za organizacijo osebnih praznovanj, obletnic, poslovnih dogodkov in  PIKNIK POROK vseh vrst, od enostavnih pa do Vintage, Boho ali Red carpet piknik poročnih dogodkov.

V lastni izvedbi poskrbimo za gostinsko ponudbo in dekoracijo prostora, animacijo in vodenje dogodkov pa prepuščamo izkušenim partnerjem. Pogostitev vam pripravimo v skladu z vašimi željami od odprte kuhinje, žar specialitet, do pečenega odojka ali jagenjčka.

Veseli smo tako posameznikov, kot manjših ali večjih zaključenih družb in podjetij.

Vabljeni!

Komentiraj