Ranč Jureš

4 votes, average: 3,50 out of 54 votes, average: 3,50 out of 54 votes, average: 3,50 out of 54 votes, average: 3,50 out of 54 votes, average: 3,50 out of 5 (4 votes, average: 3,50 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.

Naslov: 25 Babinci, Slovenia

Do 100 oseb.

Dodatna oprema: Elektrika, Sanitarije, Tuši, Spanje, Voda, Žar, Hladilnik

Ostale možnosti na lokaciji: Travnik, Sprehodi

Drugo: Streha v primeru dežja, Žar plin/oglje, naravna senca, možen najem celotne hiše

Opis piknik prostora

Več kot 200 let stara kmečka hiša, ki je danes last družine Jureš, je nekoč bila domačija močne izvorne prleške družine Sagaj. S pomočjo močne volje in zagona, je bila, s pridnimi domačimi rokami, obnovljena v prijetno domače urejeno vzdušje.

Danes vam tako ponujamo prostor, urejen posebej za vas, ki se nahaja v osrčju prijetne vasice Babinci, tik ob Ljutomeru.

Ob vaših osebnih praznikih, srečanjih, obletnicah, raznih priložnostih ali pa kar tako, je naš prostor odlična odločitev za vašo zabavo. Uredite si piknik po vaših željah pod novo urejenim skednjem ali v hladni senci pod orehom, kjer se lahko nadihate svežega podeželskega zraka in se razgibate ob igranju odbojke.

Če pa si želite intimnega razvajanja, pa lahko povabite vašo drago osebo »Na dvorišče« – v prijetno urejen prostor, v stilu starega dvorišča, ki nudi dve savni (finsko in infrardečo), masažno kad, kopalnico, ležišče in pijačo, samo za vas.

Komentiraj