Piknik prostor – Višnja Gora

3 votes, average: 3,67 out of 53 votes, average: 3,67 out of 53 votes, average: 3,67 out of 53 votes, average: 3,67 out of 53 votes, average: 3,67 out of 5 (3 votes, average: 3,67 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.

Naslov: Peščenik 25

Do 30 oseb.

Dodatna oprema: Elektrika, Sanitarije, Tuši, Voda, Žar, Hladilnik

Ostale možnosti na lokaciji: Igrala/Igrišča, Travnik, Sprehodi

Drugo: teniško travnato igrišče, ribnik

Opis piknik prostora

Urejen piknik prostor, umeščen v čudovito zeleno in mirno okolico. Primeren tako za družinska praznovanja, druženja s prijatelji, poslovne team buildinge, kot tudi popoldanski after work dogodek.

Piknik prostor je diskretno opremljen, v hiški so vam na voljo sanitarije, majhna kuhinja ter hladilnik z zamrzovalnikom, zunaj pa žar in vse potrebno za piknik v naravi. Nahaja se priročno blizu Ljubljane, le 20 min vožnje iz glavnega mesta, zato je primerna lokacija druženja tudi med tednom, ko nam vse prevečkrat manjka časa, vendar bi se vseeno želeli sproščeno podružiti. Poleg kulinaričnega razvajanja, se lahko vaši gostje zabavajo ob igri tenisa, saj se na parceli nahaja redno vzdrževano teniško igrišče na travi. Po napetem turnirju pa se lahko osvežite kar na prostem, saj je za hišo zunanji tuš. Vaši najmlajši bodo lahko prosto tekali po okoliškem travniku.

Le nekaj deset metrov stran, se v tihi oazi zelenja nahaja avtentičen ribnik, poln najrazličnejših živali ter neraziskanih kotičkov. Vsekakor vam aktivnosti v tej zeleni dolini ne zmanjka, v kolikor pa bi si zaželeli konkretnejšega sprehoda se lahko povzpnete tudi višje na Polževo.

Komaj čakamo, da se vidimo v naši zeleni dnevni sobi.

Komentiraj