45 ml olja (olivno, orehovo ali arašidovo - izgorevajo pri višjih temperaturah kot sončnično)
25 ml sojine omake
15 ml vinskega kisa
10 ml sveže stisnjenega limoninega soka
9 ml Worcester omake
1 g sveže mletega črnega popra
6 ml gorčice Dijon
1/4 narežane čebule
pol stroka česna, zmletega
V skledi zmešamo olje, sojino omako, kis, limonin sok, Worcester omake, sveže zmleti črni poper, gorčico, narezano čebulo in sveže stisnjeni česen. Vse skupaj dobro premešamo in mariniramo meso. Meso v marinadi postavimo za nekaj časa v hladilnik.
Prilagodite vsebino strani!
Vaša trenutna lokacija je Ljubljana.
Ni v vaši bližini? Brskalniku dovolite zaznati lokacijo ali pa jo vnesite ročno in si s tem prilagodite vsebino portala.
Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika. Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.