45 ml olja (olivno, orehovo ali arašidovo - izgorevajo pri višjih temperaturah kot sončnično)
20 ml sojine omake
15 ml Worcester omake
15 ml vinskega kisa
10 ml limoninega soka (sveže stisnjenega)
2 g gorčice v prahu
0,8 g soli
0,8 g črnega popra
0,2 g fino mletega svežega peteršilja
V skledi zmešamo olje, sojino omako, Worcester omako, kis in limonin sok. Ko dobro premešamo, vmešamo še gorčico v prahu, sol, poper in peteršilj. Marinado lahko uporabimo za piščanca pred kuhanjem ali pečenjem na žaru. Meso v marinadi postavimo za nekaj časa v hladilnik.
Prilagodite vsebino strani!
Vaša trenutna lokacija je Ljubljana.
Ni v vaši bližini? Brskalniku dovolite zaznati lokacijo ali pa jo vnesite ročno in si s tem prilagodite vsebino portala.
Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika. Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.