Priprava Kašo skuhamo in odcedimo. K topli primešamo zmrznjeno koruzo. Počakamo, da se koruza odtali. Primešamo na kockice narezano papriko, celo čebulico, olje, kis in majaron. ...
Priprava Riž, jajca in hrenovke skuhamo. Riž naj ne bo razkuhan(najboljši je vrste Parboiled) - prelijemo ga z mrzlo tekočo vodo, da zaustavimo kuhanje. Kumarice, gobice, olive, jajca in hrenovke narežemo. Ohlajenemu rižu dodamo tudi vse ostale sestavine. Dodamo kis, da je bolj sočno. Dobro premešamo. Popopramo in dosolimo, če je potrebno. Postavimo v hladilnik. Takšna solata je še boljša naslednji dan. Dober tek! ...
Priprava Paprike stresemo v skledo, po želji malo odcedimo in narežemo na široke trakove. Nasekljamo peteršilj in česen in z njim potresemo paprike. Po želji še solimo in popramo. Preden postrežemo , za nekaj časa postavimo v hladilnik. Solati lahko dodamo mocarello, feto... Dober tek! ...
Priprava Kuhanemu in ohlajanemu rižu primešamo na drobne kockice narezan paradižnik, na trakove narezanega lososa, razdrobljeno tuno iz konzerve, strt česen, rožmarin in olje. ...
Priprava Jajčevce pustimo cele, olive narežemo na kolobarčke, kapre grobo sesekljamo, papriko narežemo na trakove. Začinimo z origanom in prelijemo z olivnim oljem. ...
Priprava Racvetkamo cvetačo in na kolobarje narezano korenje skuhamo (najboljše na sopari). Ohlajeni zelenjavi primešamo bučke in gobe. Prelijemo s prelivom iz jogurta, kisle smetane, limoninega soka, kisa in bazilike. ...
Priprava H kuhanemu ješprenju primešamo na manjše kose narezane bučke, nasekljan paradižnik, na 2 cm narezane vložene beluše, cele kapre in preliv iz kisa, opisanega olja in zelišč (najboljše svežih). ...
Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika. Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.