Ražnjiči iz škampov
Zahtevnost:
1/5
Čas priprave: 30 min
Število oseb: 4
Priprava
Vse sestavine, razen škampov sesekljamo in zmešamo v marinado.
Škampe očistimo, da nam ostanejo le repki. Repke vmešamo v marinado in jih pustimo stati 2 uri na sobni temperaturi.
Repke nato nataknemo na palčke za ražnjiče in položimo na žar. Vsako stran pečemo 3 minute in pazimo, da žar ni prevroč.
Serviranje: Škampe postrežemo z rižem ali zeleno solato.
Priporočamo
Robinzonski piknik plac na Ranču pri Geti
Razgledi z Vrha
Rafting center Posavec
Piškotke uporabljamo za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljevanjem se strinjate z njihovo uporabo.
Ooops... Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika. Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.