Ražnjiči z ananasom, bučkami in papriko

Zahtevnost: 1/5
Čas priprave: 30 minut
Število oseb: 2
Potrebne sestavine:
  • 50 dag puranjega ali piščančjega mesa
  • 4 rezine svežega ali konzerviranega ananasa
  • 1 paprika
  • 1 bučka
  • 4 žlice sojine omake
  •  žlička soli
  • 2 žlici sveže stisnjenega limoninega soka
  • pol žličke nastrgane korenine ingverja
  • 2 stroka česna
  • 1 žlica olivnega olja

 

Meso, ananas, bučke in papriko narežemo na kocke, ostale sestavine pa zmešamo in nato prelijemo čez meso, ananas, bučke in papriko. Mariniramo 2 uri in nato na nabodalo natikamo izmenično meso, ananas in zelenjavo.  Ražnjiče pečemo na mreži cca. 15 minut.