120 ml olja (olivno, orehovo ali arašidovo - izgorevajo pri višjih temperaturah kot sončnično)
9 g rajvega sladkorja
40 g fino sesekljane sladke čebule
sveže mlet črni poper
V majhno skledico zmešamo bazlamični kis, olje, rjavi sladkor, sladko čebulo in poper. Ko vse dobropremešamo, prelijemo čez meso in postavimo v hladilnik od ene do štiri ure (dlje ko bomo marinirali meso, bolj se bo navdelo okusa marinade). V času mariniranja meso nekajkrat obrnemo.
Prilagodite vsebino strani!
Vaša trenutna lokacija je Cupertino.
Ni v vaši bližini? Brskalniku dovolite zaznati lokacijo ali pa jo vnesite ročno in si s tem prilagodite vsebino portala.
Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika. Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.