Sestavine: 1 bučka rdeča in rumena paprika 1 čebula koščki dimljenega sira sol poper
Priprava
Bučke in papriko narežemo na koščke. Čebulo razrežemo na četrtine. Zelenjavo popečemo na vročem olju; začinimo jo s soljo in poprom. Na kovinske paličice izmenično nabadamo čebulo, bučke, papriko in dimljen sir. Zelenjavna nabodala še enkrat popečemo in postrežemo s prilogami Natureta.
Priloge: ajvar Natureta (nepekoč, polpekoč, pekoč), namaz s papriko Natureta, gorčica Natureta
Prilagodite vsebino strani!
Vaša trenutna lokacija je Kranj.
Ni v vaši bližini? Brskalniku dovolite zaznati lokacijo ali pa jo vnesite ročno in si s tem prilagodite vsebino portala.
Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika. Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.