Piščančja prsa so zadnje čase priljubljena jed, saj ne vsebujejo veliko maščob in so enostavna za pripravo. Za popestritev jedi z žara vam predlagamo enostavno jed, ki bo delovala kot gurmanski obed.
Priprava Bučke in papriko narežemo na koščke. Čebulo razrežemo na četrtine. Zelenjavo popečemo na vročem olju; začinimo jo s soljo in poprom. Na kovinske paličice izmenično nabadamo čebulo, bučke, papriko in dimljen sir. Zelenjavna nabodala še enkrat popečemo in postrežemo s prilogami Natureta. Priloge: ajvar Natureta (nepekoč, polpekoč, pekoč), namaz s papriko Natureta, gorčica Natureta … Preberite več
Priprava Mesno nabodalo: meso, ananas in papriko zrežemo na večje kocke. Naribamo za čajno žličko ingverja in ga potresemo po mesu. Dodamo še chili, sol in olje. Pustimo stati pol ure. Na nabodalo izmenoma natikamo vse sestavine. Vrtno nabodalo: bučke in jajčevce narežemo na kolobarje. V kolikor je kolobar jajčevca prevelik ga razpolovimo. Solimo, potresemo … Preberite več
Priprava Meso in papriko narežemo na 3 cm debele kocke, klobaso pa na debelejše kolobarje. Solimo in popramo, premešamo in polijemo z oljem. Ponovno premešamo. Mešanico naložimo na preklopno mrežico za žar. Dodamo še cele paradižnike, ki bodo skrbeli za sočnost. Po vrhu razporedimo pečene črne olive, narezano čebulo in vejice zelišč. Mrežo zapremo in … Preberite več
Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika. Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.