Piknik košara

Pomlad je tu in z njo se bo začela tudi sezona piknikov. Obvezna piknik oprema je seveda žar, hrana in pijača, kakšna odeja in ležalniki, športni in družabni rekviziti in pa seveda dobra družba. Kaj pa ostala piknik oprema?

Ko pomislimo na piknik, je ena od asociacij vsekakor tudi piknik košara. Danes je poleg klasičnih piknik košar na voljo veliko različnih torb za prenos pribora, hrane in pijače na piknik. Izbiramo lahko med piknik torbami, košarami in nahrbtniki, ki so hkrati tudi izvirno in nadvse uporabno rojstnodnevno darilo.

Piknik košare najdemo v različnih velikostih in vsebujejo piknik opremo za različno število oseb. Skoraj vsaka košara vsebuje set kozarcev, krožnikov, pribor, odpirač, sol in poper ter prtičke. Za ljubitelje romantičnih piknikov v dvoje so seveda na voljo romantično okrašene košare, ki vsebujejo opremo za dve osebi.

Za vse, ki se vam z organizacijo, nakupom in pripravo piknik jedi ne da ukvarjati, bo kot nalašč najem piknik košare pri PIKNIKgrilKOČA. Takšna košara poleg odeje, krožnikov, pribora in kozarcev vključuje tudi pijačo in jedačo. Naročite jo 48 ur pred piknikom in potem vrnete.

Preberite tudi

  • Gremo v gobe

  • Ribji piknik

  • Hitri prigrizki

  • Hitro hlajenje pijač