Omake in prigrizki

Avokadov dip

Zahtevnost: 1/5
Čas priprave: 30 min
Število oseb: 4

Omake so vedno dobrodošla popestritev piknika. Pripravite enostavni avokadov dip, ki bo jedem dal dodaten okus.

Omake za žar iz kisle smetane

Zahtevnost: 1/5
Čas priprave: 15 min
Število oseb: 4

Dobrote z žara bodo še okusnejše, če jih boste postregli z vrsto okusnih omak.

Omaka guacamole

Zahtevnost: 1/5
Čas priprave: 20 min
Število oseb: 4

Presenetite svoje goste s sveže pripravljeno omako guacamole.

Pečen česen na popečenem kruhu

Zahtevnost: 1/5
Čas priprave: 30 min
Število oseb: 4

Pečen česen lahko postrežemo kot predjed ali pa ga z dodatkom kisle smetane spremenimo v odlično omako.

 

Tunin namaz

Zahtevnost: 1/5
Čas priprave: 15 min
Število oseb: 4

Tunin namaz je odlična predjed, ki bo potešila prvo lakoto in želodčke pripravila na dobrote z žara.

 

Popečeni kruhki s paradižnikom

Zahtevnost: 1/5
Čas priprave: 20 min
Število oseb: 4

Predjedi in majhni prigrizki so v Italiji tradicija. Hitro pripavljeni kruhki so okusni in zelo enostavni za pripravo.

Tunin namaz z zelenjavo

Zahtevnost: 1/5
Čas priprave: 15 min
Število oseb: 4

Kadar vas preseneti nenapovedan obisk, lahko v pičlih 10 minutah pripravite slasten namaz.

Kanapeji – Izbrana delikatesa in olive

Zahtevnost: 1/5
Čas priprave: 20 min
Število oseb: 4
Priprava Z modelčki izsekamo kolobarje iz ovsenega kruha in jih namažemo z bakalarjem ali zeliščnim maslom. Kruhke poljubno obložimo s sirom, morskimi sadeži in Naturetinimi izdelki po lastni izbiri.

Parmezanova rolada z vloženo papriko

Zahtevnost: 2/5
Čas priprave: 30 min
Število oseb: 4
Priprava Iz beljakov stepemo sneg. V zmehčano maslo vmešamo rumenjake, parmezan in skuto. Počasi vmešavamo moko in sneg. Dobimo rahlo zmes, ki jo tanko namažemo na peki papir. Pekač damo v ogreto pečico na 200°C in pečemo osem minut. Pečeno rolado zvrnemo na peki papir in jo zavijemo. Počakamo, da se ohladi, nato jo razvijemo … Preberite več

Zvitki s hrenom

Zahtevnost: 1/5
Čas priprave: 20 min
Število oseb: 4
Priprava Jajce trdo skuhamo, beljak ločimo od rumenjaka in drobno zrežemo. Sesekljamo drobnjak. Zmešamo z ostalimi sestavinami za nadev, da dobimo gladko maso. Z maso nadevamo rezine pečenega pršuta, šunke ali sira. Rumenjak, kislo smetano in Natureta gorčico gladko zmešamo, začinimo in okrasimo zvitke. Serviranje: Zvitke položimo na koščke polnozrnatega kruha. Nasvet: Ponudimo z rukolo … Preberite več