Priprava Z modelčki izsekamo kolobarje iz ovsenega kruha in jih namažemo z bakalarjem ali zeliščnim maslom. Kruhke poljubno obložimo s sirom, morskimi sadeži in Naturetinimi izdelki po lastni izbiri.
Priprava Iz beljakov stepemo sneg. V zmehčano maslo vmešamo rumenjake, parmezan in skuto. Počasi vmešavamo moko in sneg. Dobimo rahlo zmes, ki jo tanko namažemo na peki papir. Pekač damo v ogreto pečico na 200°C in pečemo osem minut. Pečeno rolado zvrnemo na peki papir in jo zavijemo. Počakamo, da se ohladi, nato jo razvijemo … Preberite več
Priprava Jajce trdo skuhamo, beljak ločimo od rumenjaka in drobno zrežemo. Sesekljamo drobnjak. Zmešamo z ostalimi sestavinami za nadev, da dobimo gladko maso. Z maso nadevamo rezine pečenega pršuta, šunke ali sira. Rumenjak, kislo smetano in Natureta gorčico gladko zmešamo, začinimo in okrasimo zvitke. Serviranje: Zvitke položimo na koščke polnozrnatega kruha. Nasvet: Ponudimo z rukolo … Preberite več
Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika. Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.