Priprava
Postrv očistimo in spečemo na olivnem olju. Krompir skuhamo in začinimo z maslom. Dodamo peteršilj in sol.
Iz koruzne moke skuhamo pire, ga razporedimo po ponvi ter spečemo v pečici. Orehe na drobno nasekljamo in prepražimo na maslu. P ...
Priprava Šparglje očistimo ter jih na koncu odrežemo za približno 5 cm. Pršut narežemo na trakove ter vanje ovijemo šparglje. Vsak špargelj premažemo z mešanico olivnega olja ter stisnjenega česna. Začinimo s poprom ter pečemo na žaru približno 4 min ...
Priprava Piščanca narežemo na 12 delov, čebulo pa olupimo in narežemo na koščke. Čili prepolovimo, očistimo semen in na drobno nasekljamo. V posodi zmešamo čebulo, maslo in čili. Z mešanico premažemo vsak kos piščanca. Olivno olje segrejemo v ognjeva ...
Priprava Tuno odcedimo, damo v posodo in jo pretlačimo z vilico. Čebulo, papriko in eno kislo kumarico sesekljamo na srednje velike kose ter dodamo k tuni. Nato dodamo žlico gorčice, malo rdeče paprike, soli, popra in odcejeno koruzo. Na koncu dodamo ...
Brie sir narežemo na pravokotnike, ki naj bodo pol centimetra debeli, pri širini pa smo pozorni, da ne presegajo širine rezin pršuta. Na plitek krožnik položimo rezine pršuta in vsak košček brie sira zavijemo v eno rezino pršuta tako, da je sir popol ...
Priprava: Kvas raztopimo v mlačni vodi ter mu dodamo med. Pustimo stati približno 10 minut, da se mešanica speni. Dodamo olivno olje, moko, sol, kardamon ter mešamo dokler se masa ne izoblikuje v kepo. Testo mesimo na pomokani površini, da postane gl ...
Priprava Gobe očistimo in narežemo na rezine. Poru odstranimo večino zelenega dela in ga narežemo na kratke trakove ali kolobarje. Česen olupimo in grobo nasekljamo. V srednje vročem kotličku segrejemo olje in na hitro popražimo por in česen, dodamo ...
Priprava Najprej pripravimo marinado iz gorčice. V posodo stresemo gorčico, sesekljano baziliko, olivno olje poper, sol in česen ter vse skupaj dobro premešamo. Zrezke po obeh straneh premažemo s pripravljeno marinado in jih postavimo v hladilnik za ...
Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika. Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.