Priprava V večji ponvi stopimo maslo in sladkor. Dodamo marelice ter jih povaljamo v sladkem premazu. Tako pripravljene pečemo na žaru približno 7 minut ter jih med pečenjem večkrat obrnemo. Pečene marelice razporedimo na krožnik ter vdolbino napolni ...
Priprava V skledi naredimo marinado iz limoninega soka, žganja, ketchupa Natureta, soli, worcestrske omake, soli in popra. Kose piščančjih prsi potopimo v marinado in pustimo stati na hladnem najmanj 2 uri, lahko pa tudi čez noč. Pol ure pred uporabo ...
Čokolado in maslo stopimo nad soparo. Premešamo, da dobimo gladko zmes. Pustimo, da se ohladi. Jajca in sladkor z mešalnikom penasto umešamo. Počasi primešamo moko. Masi prilijemo stopljeno čokolado z maslom. Tako pripravljeno maso lahko do dva dni p ...
Priprava V kozici zmešamo jušno osnovo in enako količino vode. Vanjo stresemo cvetačo, solimo, popramo in naribamo muškatni orešček. Ko zavre, zmanjšamo plamen in pustimo, da počasi vre 10 – 15 min. Kozico odstavimo, iz juhe poberemo nekaj koso ...
Priprava Krompir prerežemo, zavijemo v alu folijo in pečemo v žerjavici približno 45 minut. Ko vzamemo krompir iz žerjavice, na mesto kjer smo ga prerezali, namažemo zeliščno maslo ter potresemo sir, ki smo ga prej naribali. Na koncu dodamo ...
Bučke narežemo na poljubno velike koščke oziroma kolobarje ter jih na hitro popečemo in ohladimo. Paradižnik narežemo na krhlje in ga skupaj z bučkami stresemo v skledo ter zmešamo s sezamom. Sir za žar MU Cuisine narežemo na kocke in ga na hitro pop ...
Čokolado z maslom počasi raztopimo na nizki temperaturi in nekoliko ohladimo. Penasto umešamo rumenjake in sladkorja (vanilin in navaden) nato pa dodamo stopljeno čokolado maso, moko, orehe, čokolado (vse grobo sesekljano). Preostale beljake stepemo ...
V skledi zmešamo olje, sojino omako, Worcester omako, kis in limonin sok. Ko dobro premešamo, vmešamo še gorčico v prahu, sol, poper in peteršilj. Marinado lahko uporabimo za piščanca pred kuhanjem ali pečenjem na žaru. Meso v marinadi postavimo za n ...
Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika. Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.