Krompir operemo in skuhamo z lupino, jajca pa trdo skuhamo. Nato oboje olupimo in narežemo ter zmešamo z očiščenim, opranim in osušenim regrat. Na koncu dodamo še odcejene in na trakove narezane sušene paradižnike, olivno olje, sol in poper ...
Priprava Sončnična semena zmeljemo v mlinčku za kavo ali sekljalniku. Tunino odcedimo, stresemo v skledo in zdrobimo z vilico. Sardele ali inčune čim bolj tanko nasekljamo. Dodamo mehko maslo, mleta sončnična semena, sesekljan peteršilj, oljčno olje, ...
Priprava Meso narežemo na kose velikosti večjega lešnika. Pekočim feronom odstranimo pecelje in semena ter jih na drobno nasekljamo. Čebulo in česen očistimo, sesekljamo in popražimo na srednje vročem olju. Med mešanjem kose mesa popečemo, da izpari ...
Priprava Očiščene bučke narežemo na čim tanjše rezine in jih solimo. Sušene paradižnike odcedimo in na drobno narežemo. Česen olupimo in ga na drobno nasekljamo. Sir nadrobimo, primešamo česen, narezane suhe paradižnike, sesekljano baziliko in po pot ...
V posodi stepemo rumenjake, sladkor in postrgano sredico vanilijeve palčke, da dobimo penasto strukturo. Mleko (lahko dodamo tudi sladko smetano) zavremo in ohladimo in vanj vmešamo peno in rum in vse skupaj kuhamo deset minu ...
Priprava V kozici zmešamo jušno osnovo in enako količino vode. Vanjo stresemo cvetačo, solimo, popramo in naribamo muškatni orešček. Ko zavre, zmanjšamo plamen in pustimo, da počasi vre 10 – 15 min. Kozico odstavimo, iz juhe poberemo nekaj koso ...
Zmešamo moko, agavin sirup, sol, naribano vanilijo, zmlete orehe ter lešnike. Dodamo koščke masla in zmesimo v gladko maso. Vgnetemo rumenjaka in pustimo počivati v hladilniku 45 minut. Iz testa oblikujemo rogljičke tako, da najprej naredimo 5 cm dol ...
Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika. Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.