Sestavine za 4 osebe: piščanec (teža cca 1,4 kg) 100 g dimljene slanine 12 glavic mlade čebule 200 g manjših gob 80 g stopljenega masla poper ½ l suhega rdečega vina ½ l osnove za piščančjo juho 1 bela čebula ½ vejice peteršilja ...
Krompir operemo in skuhamo z lupino, jajca pa trdo skuhamo. Nato oboje olupimo in narežemo ter zmešamo z očiščenim, opranim in osušenim regrat. Na koncu dodamo še odcejene in na trakove narezane sušene paradižnike, olivno olje, sol in poper ...
Priprava Zelenjavo skuhajte v slani vodi in ji dodajte očiščene ribe. Kuhajte dokler se riba ne zmehča. Vodo odcedite in odstranite meso s kosti. Meso ribe sesekljajte skupaj z zelenjavo. Dodajte na drobno sesekljan česen, poper, rdečo papriko in jaj ...
Bučkam odstranimo koščice in jih narežemo na kocke. Uporabimo lahko rumene ali zelene bučke. Pristavimo maslo in popražimo česen. Dodamo bučke in jih dušimo v pokriti posodi z lovorjevim listom, dokler se ne zmehčajo. Počasi dolivamo vodo, vendar le ...
Priprava Papriko zrežemo na kvadrate 1x1 cm. Kumare narežemo na kolobarje. Paradižnik sesekljamo, sestavine zmešamo, preko nadrobimo feta sir in pokapljamo z oljem. ...
Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika. Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.