Priprava Piščanca narežemo na 12 delov, čebulo pa olupimo in narežemo na koščke. Čili prepolovimo, očistimo semen in na drobno nasekljamo. V posodi zmešamo čebulo, maslo in čili. Z mešanico premažemo vsak kos piščanca. Olivno olje segrejemo v ognjeva ...
Priprava Česen sesekljamo ali stisnemo skozi stiskalnik, peteršilj pa narežemo na drobno. Vse sestavine zmešamo in omako postavimo na hladno. Omaka se odlično poda k različnim vrstam mesa ter tudi pečeni zelenjavi. ...
Priprava
Lignje najprej očistite in jim odrežite lovke. Lovke in glave nato drobno sesekljajte.
Na olju prepražite sesekljano čebulo, da zlato porumeni. Dodajte sesekljane lovke, posolite in ponev odstavite z ognja. Dodajte drobno sesekljan peter ...
Priprava Krompir operemo in ga razrežemo na tanjše rezine. Pripravimo si kvadrate iz dvojne folije, na vsak kvadrat položimo krompirjeve rezine. Na rezine damo žlico masla, nasekljano baziliko in malo origana. Potresemo jih z ¼ zdrobljene kock ...
Priprava Očiščene bučke narežemo na čim tanjše rezine in jih solimo. Sušene paradižnike odcedimo in na drobno narežemo. Česen olupimo in ga na drobno nasekljamo. Sir nadrobimo, primešamo česen, narezane suhe paradižnike, sesekljano baziliko in po pot ...
Priprava Pripravimo polivko, s katero bomo rebrca mazali med peko. Očiščeno čebulo in česen drobno nasekljamo. Vse sestavine za polivko zmešamo v kozici in zavremo ter kuhamo 10 minut. Rebra zavijemo v alu folijo in pečemo na srednje vročem žaru. Med ...
Priprava Bučke in papriko narežemo na koščke. Čebulo razrežemo na četrtine. Zelenjavo popečemo na vročem olju; začinimo jo s soljo in poprom. Na kovinske paličice izmenično nabadamo čebulo, bučke, papriko in dimljen sir. Zelenjavna nabodala še enkrat ...
Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika. Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.