Priprava Testenine skuhamo, odcedimo, solimo in zmešamo z dvema žlicama olja, da se ne sprimejo. Feferone odcedimo in jim odrežemo peclje. Velike prerežemo čez polovico, manjše pustimo cele. Sir popečemo na žaru, solimo in narežemo na koščke. Če ga p ...
Priprava Tunino odcedimo, stresemo v skledo in razdrobimo z vilico. Delikatesne kumarice narežemo na kolobarčke, mlado čebulo (brez listov) razrežemo na kolobarje in dodamo k tunini. Dodamo še sladko mlado koruzo in nasekljan peteršilj. Iz gorčice, o ...
V skledi zmešamo olje, sojino omako, Worcester omako, kis in limonin sok. Ko dobro premešamo, vmešamo še gorčico v prahu, sol, poper in peteršilj. Marinado lahko uporabimo za piščanca pred kuhanjem ali pečenjem na žaru. Meso v marinadi postavimo za n ...
Priprava Maslo pustimo na sobni temperaturi, da se zmehča in ga lažje vmešamo. Položimo ga v posodo in dodamo sveže stisnjen limonin sok, sesekljano baziliko, pistacije, nariban česen ter parmezan. Maslo z vsemi sestavinami dobro premešamo in na konc ...
Na žlici olivnega olja prepražimo čebulo, česen in sladkor, dodamo paradižnika, pelate in začimbe. Marele narežemo na trakove in dodamo v omako, zalijemo z vodo in pustimo vreti na šibkem ognju 20 minut. Po potrebi zgostimo z drobtinami in&hell ...
Priprava Na segretem olju popražimo mleto meso ter ga z vilico porazdelimo po ponvi, da se popeče z vseh strani. Čili papriko operemo, prerežemo po dolžini, odstranimo semena ter jo na drobno nasekljamo. Fižol iz pločevinke operemo, odcedimo ter skup ...
Priprava Šparglje očistimo ter jih na koncu odrežemo za približno 5 cm. Preden jih položimo na žar, jih za pol ure namočimo v vodo. Pečemo jih dokler se ne zmehčajo in se na njih začnejo poznati odtisi z žara. V vsako tortiljo položimo 4 šparglje, ji ...
Uporabljate zastarelo / nepodprto različico brskalnika. Za najboljšo uporabniško izkušnjo, prosimo nadgradite svoj brskalnik ali uporabite alternativne možnosti kot na primer Mozilla Firefox ali Google Chrome.